14 Nisan 2018 Cumartesi

GOLDEN ROSE BB Cream



          Güzelliğimize güzellik katmak, daha hoş ve bakımlı görünmek adına yaptığımız makyajımızın baş kahramanları elbette ki ten ürünleri oluyor.
          Günlük yaşantımızda birçoğumuz fondöten yerine BB kremleri tercih ediyoruz. Bunu seçerken de bize fondöteni aratmayacak ama daha hafif formülde olanlara yöneliyoruz.
          Size uzun zamandır kullandığım ve oldukça memnun olduğum Golden Rose BB Krem' den bahsetmek istiyorum...
 
          Karmadan yağlıya dönük bir cildim olduğu için yağ içemeyen formülü en başta beni cezbetti. Kesinlikle yağ içermiyor ve yapısı da oldukça hafif. Ciltte renk eşitliği sağlayarak daha canlı ve aydınlık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Aynı zamanda gün boyu nemlendiriyor, cildi E vitamini ile destekliyor.
          Kapatıcılığı orta diyebilirim ama kapatıcılığını arttırmak sizin elinizde. 2 kat uygulamayı fazla bulabilirsiniz ama yapısı hafif olduğundan cilt kaldırıyor. En azından kapatıcılığını yeterli bulmadığınız alanlarda arttırma yapabilirsiniz. Uygulama konusunda en iyi sonucu makyaj süngeriyle aldığımı da belirtmek isterim.
 
           Eğer karma ya da yağlı bir cilt yapısına sahipseniz mutlaka üzerine pudra uygulamanızı öneririm. Mat bir yapısı olmadığı için gün içinde parlama yapıyor. Normal ciltlerin daha çok seveceğine eminim.
           Hafif, hoş bir kokusu var (tabii bana göre) ama uyguladıktan sonra o kokuyu almıyorsunuz.
           Aynı zamanda verdiği pürüzsüzlük hissini de sevdim. Bende asla sivilceye de sebebiyet vermedi. Günlük olarak kullanmayı sevdiğim bir ürün oldu.
           Ayrıca güneşin zararlı etkilerinden korumak için SPF 25 içeriyor olması, paraben içermemesi ürünün sevdiğim diğer özellikleri.
           Benim kullandığım en açık rengi olan 01-Light rengi.
   
    
      Siz de 6 renk seçeneği bulunan BB kremden size en uygun olanını seçebilir, günlük makyajınızı daha hafif bir hale getirebilirsiniz...


Sevgiyle ve güzellikle kalın.....











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder