4 Aralık 2017 Pazartesi

ESTEE LAUDER Resilience Lift (Firming Sculpting Eye Creme)

     Merhaba güzellerim,
Göz çevresi bakımının, cilt bakımında birçok kişinin çok da üzerinde durmadığı ama aslında ileriki yaşlarda oluşabilecek sorunların önüne geçebilmek için önemli olduğunu vurgulamak istiyorum.
İşte tam da bu durumda göz çevresi kremleri devreye giriyor. Piyasada o kadar çeşitli göz kremi var ki eminim siz de benim gibi seçim yaparken zorlanıyorsunuzdur.
 
    ESTEE LAUDER Resilience Lift (Firming Sculpting Eye Creme) göz çevresi bakım kremi, online yaptığım alışverişim sırasında deneme boy olarak gönderilmişti.
    Cildin daha sıkı hissedilmesine, şekillenmesine, daha sağlam, daha genç ve daha parlak gözükmesine yardımcı bir krem.
 
     Gözle görülen ışığın yararlı enerjilerinden ve canlandırıcı gece periyotlarından faydalanarak bu çok yönlü 24 saat toparlayıcı kreme ulaşılmaya çalışılmış. Öyle ki göz çevresindeki elastikiyet kaybı, çizgiler, kırışıklıklar ve genel olarak yorgun görünümü de içeren orta yaş cildinin karşılaştığı belli başlı sorunları hedefleyerek, göz çevresi ışıltısını yeniden canlandırmaya yönelik vaatleri bulunan bir ürün.
    Deneme boy olduğuna bakmayın kızlar.. Çünkü yapı olarak kalın bir ürün olduğundan oldukça bereketli.
 
    Peki bu krem denildiği gibi vaadlerini yerine getiriyor mu?
    Göz çevresinde canlılık kazandırdığı bir gerçek.Nemlendirmesini de beğendim. Orta yaş cildine uygun bir krem olduğu için beklentimi biraz yüksek tuttum sanırım çünkü göz çevresinde bir sıkılaşma ya da kırışıklıklarda herhangi bir etki yaptığını gözlemleyemedim. Ama kullandığım ürünün deneme boy olduğunu düşünürsek belki de uzun vadede kullanım sonrası vaadlerini gerçekleştiriyordur diye de düşünebiliriz.
 
     Orjinal boyunun 15 ml. olduğunu ve fiyatının da buna oranla çok çok yüksek oluşunu hesaba katarsak kesinlikle gidip alacağım bir ürün değil. Ama yine online bir alışverişim sırasında vermiş oldukları deneme boy ürünler için seçim yapma hakkım olursa o zaman tekrar kullanmak isterim :)

 Şimdilik hoşça kalın, kendinize güzel bakın.....










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder